Psycholoog Antwerpen

Over mijzelf

Psycholoog Antwerpen - Tara Van de CraenVragen die me altijd al bezig hielden

Terugkijkend wist ik eigenlijk altijd al wel dat ik me wilde bezighouden met mensen; met wat ons beweegt, wat de vragen zijn, waar verschillen vandaan komen. En toch ook hoe ik daarin een ander kon helpen. En alhoewel Taal me ook enorm boeide, toen ik kon gaan studeren was er geen twijfel mogelijk: psychologie aan de Universiteit in Leuven.

Jij en je omgeving

In de studie leerde ik vrij snel de onderwerpen en methoden die me aanspreken. Kort gezegd betreft het een zo breed mogelijk pakket aan theorieën en technieken die ik, vaak in combinatie, kan toepassen voor een cliënt. Niet twee cliënten zijn dezelfde, klachten verschillen en hoe een cliënt wil werken verschilt. Ik beschouw het mijn taak daar adequaat op in te kunnen spelen.

Betrokken psycholoog

Na mijn afstuderen kon ik vrijwel direct aan het werk als suïcidepreventiewerker en als psycholoog voor de volwassenen- en kinderteams van verschillende CGG-instellingen. Uiteindelijk ben ik mijn eigen praktijk gestart. In nauw samenspraak met cliënten, betrokken, deskundig, duidelijk en positief.

Cliënt staat centraal

In mijn praktijk werk ik vanuit de talenten en vaardigheden van mijn cliënten. Met de methoden die goed bij jou passen. En met oog voor je omgeving, wetenschap van je verleden maar vooral gericht op de toekomst. De klachten waarmee je bij me terecht kunt zijn heel divers: van emotionele problemen, somberheidsgevoelens en een burn-out tot identiteitsproblemen, leer- en concentratieproblemen, gezinsconflicten, problemen met zelfbeeld, seksuele problemen, relatieproblemen enzovoort.

Naast mijn werk…

Ik ben vrijwel altijd in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Ik maak graag nieuwe dingen mee en ben dus altijd wel met iets bezig. Ik ben ook graag onder mensen; vrienden, familie. En reizen, ik hou enorm van reizen.

Tara

Neem contact op

Heb je vragen of wil je weten of ik je als psycholoog kan helpen? Neem dan nu contact op.

Direct hulp nodig?

Maak een afspraak >

In therapie bij mij

Je staat er niet alleen voor. Samen gaan ervoor zorgen dat je meer inzicht krijgt in jezelf. Benieuwd naar mijn behandel methodes?
Bekijk mijn werkwijze

Heb je een vraag?

Heb je vragen of wil je weten of ik je als psycholoog kan helpen?
Neem contact met mij op